welkom bij Bracke Jürgen bvba

Bracke Jürgen bvba is uw specialist voor het leveren, plaatsen en herstellen van uw centrale verwarming, ventilatiesystemen en sanitair en voor de renovatie van uw badkamer. Daarbij leveren wij een totaalservice van a tot z in zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten.

Zaakvoerder Jürgen Bracke beschikt over ruim tien jaar ervaring. In 2012 begon hij als zelfstandige te werken in kleine en grote projecten. Vanuit onze thuisbasis in Lokeren is Bracke Jürgen bvba vooral actief in de omgeving van Lokeren (Gent, Melle, Sint-Niklaas, Moerbeke en zelfs Brussel) maar onze diensten zijn beschikbaar in het hele land. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Voor aanvang van de werken overlopen we uitgebreid uw specifieke wensen. We gaan na wat de technische mogelijkheden van uw woning of bedrijf zijn en geven graag professioneel advies. Wij leveren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en bieden garanties op alle geplaatste toestellen. Bovendien kunnen we door het gebruik van variërende merken en systemen een oplossing formuleren voor elk budget.

Aarzel niet om Bracke Jürgen te contacteren voor meer informatie en ontvang een gratis prijsofferte.